CEM Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek Başkanlığında Bölge Ziyaretlerimiz Devam Ediyor.

CEM Vakfı Bölge Ziyaretleri Devam Ediyor

CEM Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek başkanlığında bölge ziyaretlerimiz devam ediyor.

Trakya bölge ziyaretimizde;
CEM Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek, Genel Müdürümüz Sayın Kadir Polat, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanımız Sayın Mesut Yıldırım Dede, CEM Vakfı Trakya Bölgesi Şubeler Koordinatörümüz Sayın Dr. Muzaffer Birdal, Marmara Avrupa Bölgesi CEM Vakfı Şubeleri Koordinatörümüz Sayın Leyla Zafer, Karadeniz Bölgesi Şubeler Koordinatörümüz Sayın Salih Metin, Cem Vakfı Edirne Şube Başkanımız Sayın Sadık Bektaş, Cem Vakfı İnsan Kaynakları Komite Başkanı Sayın Tuncay Salan yer aldı.

İkinci ziyaretimiz Edirne Havsa ilçesine bağlı Musulça Köyü oldu.

Musulça Köyü Cemevi ziyaret edildi.

Musulca Köy Muhtarı Sayın Deniz Bosdan, Musulça Köyü Dedeleri Sayın Selahattin Deniz Dede, Sayın Ali Osman Bozdemir Dede ve köy sakinleri ile bir araya gelindi.

14.07.2024