Kıraç Cemevi Şubemize, Sayın Ekrem İmamoğlu Ziyareti.

CEM Vakfı Kıraç Cemevi Şubemiz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından ziyaret edildi.

Bu ziyarette;
CEM Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek, Genel Müdürümüz Sayın Kadir Polat, Marmara Avrupa Yakası Şubeler Koordinatörümüz Sayın Leyla Erdoğan Zafer, Kıraç Cemevi Şube Başkanımız Sayın Hasan Kaya yer aldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Özer de Yas-ı Matem orucumuza, lokmamıza katılım sağladılar.

Canlarımız ile birlikte lokmalarımız paylaşıldı.

Sayın Ekrem İmamoğlu; 26 Nisan 2016 tarihinde AİHM kararları ile kesinleşen Cemevleri Alevilerin ibadethanesidir, kararına vurgu yaparak;
"Cemevleri Alevilerin ibadethaneleridir, nokta. Bunun üzerine hiçbir yorum yapılmamalıdır, yapılamaz" dedi.

Sayın İmamoğlu ve Sayın Özer’e ziyaretleri ve Vakfımıza ilgileri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Sayın İmamoğlu'nun konuşmasını izlemek için tıklayınız.