CEM Vakfı Genel Merkezde Yenibosna Cemevinde “19 Mayıs” Etkinliği.

Genel Merkez Gençlik Kollarımızın düzenlediği;
“Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” etkinliğimiz, 19 Mayıs 2024 Pazar günü Genel Merkez Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Yoğun katılımın gözlemlendiği etkinliğimiz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcımız Sayın Berfin Taşdelen’in sunumu ile başladı. Sonrasında, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Muharrem Kurnaz açılış konuşmasını yaptı.
19 Mayıs’ı, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini konu edinen slayt gösterisi ile etkinliğimiz devam etti.
Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek, Genel Müdürümüz Sayın Kadir Polat, Cemevi Dedemiz Sayın Ertan Akgün ve Kadın Kolları Başkanımız Sayın Fadime Demir’in konuşmaları yer aldı.
Birbirinden güzel şiirlerin yer aldığı dinleti ardından Gençlik Kolları’ndan Sayın Hakan Rişvan ile arkadaşlarının zeybek gösterisi ile etkinliğimiz son buldu.
Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı