Genel Merkezden, Sivas Ali Baba Cemevi Şubemize Ziyaret

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek, Genel Müdürümüz Sayın Kadir Polat, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Resmi Kurumlar Koordinatörü Sayın Hayati Doğan ile birlikte Cem Vakfı Sivas Ali Baba Cemevi’ne ziyarette bulunuldu.

Şube çalışmaları ve durumu hakkında yerinde bilgi alındı.

Cemevi Şube Başkanımız Sayın Ünal Karataş ile birlikte Genel Merkez Yönetim olarak Sivas’ta cemevleri bulunan köylere bir dizi ziyaretler yapıldı, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Olumlu ve verimli geçen ziyaretler, Vakfımıza gelecek açısından büyük katkılar sağlayacaktır.

Bu bağlamda, Sivas Ali Baba Cemevi Başkanımız Sayın Ünal Karataş’ın, misafirperverliği ve bilgi birikimi ile sosyal ilişkilerde göstermiş olduğu birlik beraberlik çabaları bizleri mutlu etmiştir.

Şube Başkanımız Sayın Ünal Karataş’a, göstermiş oldukları olumlu ve faydalı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür eder görevinde başarılar dileriz.

25.08.2024