Şarköy Şubemiz Yoğun Katılımlı Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Cem Vakfı Şarköy Şubemiz tarafından, Çorlu Şubemizin katkıları ile Şarköy'de etkinlik düzenlendi.

"İçimizden Sesler Özümüzden Nefesler" Konseri, Şarköy Cumhuriyet Meydanında halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Etkinlikte;
CEM Vakfı Trakya Bölgesi Resmi Kurumlar Koordinatörümüz Sayın Erdoğan Korkmaz, Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanımız ve aynı zamanda CEM Vakfı Trakya Bölgesi Şubeler Koordinatörümüz Sayın Dr. Muzaffer Birdal ve Şarköy Cemevi Şube Başkanımız Sayın Bekir Yavuz ile Yönetimi yer aldı.

Cemevimizde ibadetimiz yapıldı, lokma hizmeti görüldü ve Canlarımızla paylaşıldı.

Gün boyunca, Cumhuriyet Meydanında kitap standı kuruldu.

Cemevimizde zakirlik yapan ve eğitim gören zakirlerimiz, deyişler ve türlüler söylediler.

Yoğun katılımlı ve coşkulu geçen etkinliğimizde,
Emeği geçen tüm Canlarımıza ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Candan Yüceer’e konserimizde vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz, görevlerinde başarılar dileriz.

18.08.2024