Seçek Yayla Hizmetine ve Tarihi Seçek Güreşlerine CEM Vakfı Olarak Katılım Sağladık.

Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanımız ve aynı zamanda CEM Vakfı Trakya Bölgesi Şubeler Koordinatörümüz Sayın Dr. Muzaffer Birdal ve Yönetimi ile birlikte Yunanistan Seyit Ali Sultan Dergahı Koruma Heyeti Başkanı Ahmet Karahüseyin ve Seyit Ali Sultan Dergahı Başpostnişini Mehmet İsmailoğlu ve Seçek Yayla Ağası Ali Kerem Abacı’nın daveti üzerine, Seçek Yayla Hizmetine ve Tarihi Seçek Güreşlerine katılım sağlandı.

Seçek Ağası Ali Kerem Abacı’nın köyü Demirören’de misafir olundu.

Seyit Ali Sultan Dergahını ziyaret ederek niyaz olundu.

Yaylaya çıkılarak Tarihi Seçek Güreşleri, misafirler ve köy halkı ile birlikte izlendi.

Yunanistandaki Canlarımızla hizmetlerine katılım sağlandı, inancımıza hizmet edildi, Seyit Ali Sultan Dergahında niyaz olundu.

Seyit Ali Sultan Dergahına ve emek veren tüm Canlarımıza teşekkür ederiz.
Hakk tüm Canlarımızın hizmetlerini kabul ve makbul eylesin.
Allah Eyvallah.

11.08.2024