16 Temmuz 2024 Salı günü, lokmamız, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

10 Muharrem’in, Yas-ı Matem’in gününde;
dualarımız ve ibadetlerimizi, Hazreti Hüseyin’i ve onun duruşunu anarak birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik.

CEM Vakfı Genel Merkezi olarak;
Genel Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Sayın Erol H. Şencan, Genel Müdürümüz Sayın Kadir Polat, Müdür Yardımcımız Sayın Bercan Güney Alagöz, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkan Yardımcımız Ertan Akgün Dedemiz, Marmara Avrupa Yakası Şubeler Koordinatörümüz Sayın Leyla Erdoğan Zafer, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Resmi Kurumlar Koordinatörümüz Sayın Hayati Doğan, Ahmet Yesevi Cemevi Kurucu Üyesi İlahiyatçı Yazar Sayın Mustafa Cemil Kılıç yer aldı.

Ayrıca önceki dönem Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanlığı görevini yerine getirmiş Sayın Hayrettin Derun da katılım sağladı.

Yas-ı Matem Günü ve oruç açma lokmamıza katılım sağlayan konuklarımız;
Sayın Şevket Atlı İstanbul Vali Yardımcısı, Sayın Ayhan Aksoy Türkiye Bahaileri Milli Ruhani Mahfili, Sayın Peder Zaven Bıçakcı Türkiye Ermenileri Patrikliği, Sayın Peder Mihail Töre Süryani Kadim Meryemana Kilisesi, Sayın Hasan Babur Caferider Başkanı, Sayın Ali Salmanlı Cabir Başkanı, Sayın Dr. Mehmet Boztepe Bahçelievler Kaymakamı, Sayın Dr. Hakan Bahadır Bahçelievler Belediye Başkanı, Sayın Emin Çıkrıkçı Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ile halkımız yer aldı.

Katılım sağlayan tüm konuklarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz.

Hakk tüm ibadetleri, oruçları, hizmetleri kabul ve makbul eylesin.

16.07.2024